Tag: minuut

Pagina 77

slash070

Blijkbaar kan de ploeg in een wedstrijd niet langer dan een minuut of 20 best behoorlijk staan en ook wel voetballen. Ditmaal was het vanaf het begin van de wedstrijd, een hoop voorgaande wedstrijden was dat in het begin van de tweede helft. Het elftal komt veel tekort op alle fronten, en zeker tegen de koploper die in vorm is. Mentaal is het na een tegendoelpunt echt een drama elke wedstrijd.

Viel mij op dat Schaken na de wedstrijd vrolijk en breed lachend in zijn trainingsjack de tegenstanders feliciteerde. Beetje vreemd als je net met 5-1 op je klote hebt gehad. Maar goed, ik zal wel teveel verziekt zijn als supporter na weer zo`n nederlaag, sommige spelers gaan daar blijkbaar anders mee om. Als een prof of zo, ik weet het niet, zal wel.
0
Woensdag 14 december 2016 om 23:25 uur

Daily Shorts

Als ze nou eens lekker betonvoetbal gaan spelen, met wellicht 5 verdedigers, dan maak je nog kans,
maarja petro zal wel weer flitsende vleugels op willen stellen die de spits elke minuut haarfijn bedienen.....
0
Woensdag 14 december 2016 om 12:09 uur

ADODENHAAG

Ik hoop dat Bakkertje het niet binnen een minuut of 20 heeft verpest..
0
Zaterdag 10 december 2016 om 18:12 uur

slash070

Ik had wel effe luciferstokkies tussen mijn ogen nodig door de hypnose-achtige manier van praten, maar hier het fragment.

Dit is niet van vandaag of gisteren
een blinde kan zien dat hij vanaf minuut 1 is tegen gewerkt.
ik zeg niet dat hij niet mag oprotten want ik maak het toch allemaal niet meer mee volgend jaar, maar snap dat mensen uit emotie een kant opkijken maar bekijk ook eens eventjes zijn bezwaren zijn er ook niet weinig en daar kunnen we over gissen maar wie weet wie er gelijk heeft en dat horen we de eerst volgende maanden dus het zou ons sieren om niet iemand de zwarte piet te maken voordat er uitsluitsel is.
0
Dinsdag 6 december 2016 om 17:06 uur

gillah

Haagse Roel schreef:

Discussie is al zo vaak gevoerd......heeft blijkbaar weinig zin. Als je uit het "volkse Den Haag" komt zit het vaak in de woordenschat , klopt.
Ben al tig jaar weg maar als ik m`n poot stoot roept ik het ook nog steeds. Is natuurlijk wat anders dan dat massaal en bewust op een tribune te lopen schreeuwen.

Als je vervolgens dan niet snapt dat ( grote) sponsoren hier niet op zitten te wachten , tsja dan houdt het op.
Eens. Ik probeer het niet te doen, maar roep het `in the heat of the moment` ook wel eens. Als je het massaal gaat scanderen na een minuut stilte voor het grootste clubicoon dat we hebben gehad die aan die ziekte is overleden, dan begrijp je er echt he le maal niks van.
0
Maandag 5 december 2016 om 15:19 uur

bimboembam

JerryFC schreef:

kk zit nou eenmaal in de vocabulaire van veel supporters.
Als je je daar nog over verbaasd/druk maakt is pas kansloos.
Mwah, maar meteen in de eerste minuut?
Dat had niet gehoeven, ja toch?
Je eert wel een held die overleden is aan die kut ziekte.

Verder werd er ook buiten gecollecteerd voor iemand met kk, het is niet zo handig om het zo te doen.
0
Maandag 5 december 2016 om 13:35 uur

Edwin

Als je je er niet meer over verbaast, ben je pas kansloos.... De eerste woorden direct na de minuut stilte voor o.a. het herdenken van iemand, die er aan overleden is...
0
Maandag 5 december 2016 om 13:34 uur

grijze gek

Vanaf minuut 1 zegt Jan Pipo de Clown dat hij heeft genoten van 30 minuten in de 2e helft, WANG OUT, PETRO OUT
0
Zondag 4 december 2016 om 17:27 uur

jajoh

De club is dood, ploeg ligt in coma, supporters gefrustreerd. Het is over en uit.

De minuut stilte bij aanvang staat eigenlijk symbool voor het overlijden van onze grote liefde.