2
Dinsdag 16 januari 2024 om 20:08 uur

TheMariner

Superfan schreef:

Eerste helft bagger? Er werd prima gespeeld maar je benut de kansen niet en je krijgt twee zeperds om je oren omdat je alleen maar aan aanvallen denkt en vergeet geconcentreerd te verdedigen. Dat doet wel wat met een team.
Na rust scoor je gelukkig snel en word je beloond voor je inzet en spelvreugde. Een genot om te zien
Wel apart dit; blijkbaar hebben wij heel anders naar de eerste helft gekeken. Uiteindelijk ben ik gefocust op het resultaat; ik wil dat we zsm uit die KKD ontsnappen en in de ED komen en dan is een 0-2 achterstand tegen een directe concurrent eigenlijk al redelijk ‘bagger’ voor mij. Kijkend naar het spel zag ik met name wederom een zeer weifelende en dat ondermaatse achterhoede op wederom Waem na (volgens mij 1e goal fout van Assante en 2e fout van Granli). Verder verloren we bijna alle duels en 2e ballen, liepen de combinaties niet, speelden we in een te laag tempo en creëerden we volgens mij 1 kans en 1 mogelijkheid. Volgens mij creëerde de Grafschaap meer in de eerste helft ook omdat hun positiespel makkelijker was in de counter. Maar ja het zij zo; blijkbaar hebben we dus die eerste helft anders gezien en beleefd. Dat kan maar denk dat we het over de geweldige 2e helft het wel eens zijn.
2
Zaterdag 13 januari 2024 om 00:21 uur

BLEISWIJK-1

FC Den Haag! schreef:

De eerste helft vond ik niet eens zo bagger qua veldspel. Alleen verdedigend zag het er een paar keer slecht uit met grote fouten bij de tegendoelpunten.
Ihet probleem de eerste helft was zeker niet het middenveld. Surmeli en Esajas zaten bijvoorbeeld prima in de wedstrijd.

Alleen voorin kwamen ze niet in het spel voor. En achterin zorgde Granli voor ontzettend veel onrust. Daarbij zaten v. Hintum en Assante er toen ook nog niet goed in.

De tweede helft was gewoon een fesst. Ik heb er van genoten.
1
Vrijdag 12 januari 2024 om 23:10 uur

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Asante: ik ben op de goede weg
Tyrese Assante is blij dat hij tegen Jong FC Utrecht weer een half uurtje mocht spelen.
Lees het nieuwsbericht
2
Woensdag 29 november 2023 om 22:21 uur

pajam

Sprinkhaan070 schreef:

Koudossou - Granli - Waem - van Hintum
van Hintum komt centraal echt veel minder tot z'n recht dan op linksback.
kan ie ook op rechtsback?

We krijgen teveel doelpunten tegen, ik zou iedereen op zijn favoriete positie neerzetten en dan is het jammer, maar gaat Koudossou naar de bank ten faveure van , van Hintum en dan maar Assante weer op RB (zolang Cher eraf ligt).
3
Dinsdag 31 oktober 2023 om 11:28 uur

Ranthehague

Eeuwig Den Haag schreef:

Che ligt er voorlopig uit
Dat is klote voor die jongen maar ook zeker voor ons… zitten we met assante opgescheept…..
0
Maandag 30 oktober 2023 om 22:13 uur

Wahter

Afgelopen 3 wedstrijden hebben we vijf punten gehaald. Emmen prima overwinning natuurlijk, tegen jong Ajax en VVV twee punten. Gezien deze drie wedstrijden heb je zeker twee punten laten liggen.
Tegen VVV hele wedstrijd kunnen zien en dan is het algemeen veel te mager.
Het middenveld is wel heel matig en mis daarin een beetje vernuft. Zodra deze spelers (Surmeli, Klas en Sande) in de kleine ruimtes komen is het balverlies.
Surmeli loopt meer te praten dan dat hij goede dingen doet, wel prima voorzet en diepgegaan bij de goal van Ideho. Probeert de spelverdeler te zijn maar komt in mijn ogen chronisch te kort, breedte passes zijn wel prima over het algemeen. In puur verdedigend opzicht is hij ook heel erg matig, wordt heel makkelijk uitgespeeld en staat samen met Assante (wat is daar mee aan de hand) te slapen bij de laatste corner van VVV.
Tegenstanders hebben door dat als je ADO opvangt ADO niets tot zeer weinig creert. Ideho brengt veel meer dan Hamdaoui, das wel duidelijk. Er ontbreekt in mijn ogen diepgang bij de voorhoede. Alles in de voeten en naar binnenkomen waar het (te) druk is.

We hebben misschien mazzel dat er tot nu toe geen ploegen zijn die constant zijn, Roda, Willem2 en Emmen zijn wel de concurenten momenteel. Hoop dat we in staat zijn bij te blijven bij de bovenste twee ploegen maar krijg twijfels.
5
Maandag 30 oktober 2023 om 10:30 uur

rd..

Die Smans trouwens. Is wel een spelertje.

Eens met wat conclusies hieronder. Hoewel ik Assante weer wat te hard aangepakt vind. Van Hintum ook niet altijd even zeker. Snel hopen dat Granli terugkomt.

Verder goed dat Kalezic not amused is, maar hij moet niet constant alles niet goed genoeg vinden. Ook na winstpartijen is hij soms erg kritisch. Kan verlammend gaan werken als het nooit goed genoeg is. Je moet je eigen perfectionisme niet constant projecteren op je omgeving. Maar goed, dat is voorbarig, laten we eerst maar wat verder komen. 10 wedstrijden ongeslagen, gewoon goed. Simpel. En n 2-2 thuis tegen VVV is jammer, maar het kan.
1
Zaterdag 28 oktober 2023 om 09:28 uur

R.E.

Veel te passief en te verdedigend na de 2-1 en ook zó onnodig: slecht gedekt bij de tweede paal, maar hoe Assante (na het door zijn verkeerde sliding al onnodig weggeven van een corner) volledig onoplettend wegloopt en ook daarna ondanks de slecht uitgevoerde corner geen enkele poging doet om de voorzet te voorkomen, is zó amateuristisch.
1
Zaterdag 28 oktober 2023 om 03:42 uur

Ranthehague

Denk dAt assante zijn laatste wedstrijd in de basis heeft gespeeld. En dat ze druk op zoek gaan naar een keeper tijdens de winterstop.