1-1 95 ste minuut. Schitterend ingeschoten.

Cambuur supporters zijn alweer bang voor een goaltje van Henk Veerman. Scoort blijkbaar altijd tegen Cambuur als ik die supporters moet geloven
jep, laatste editie ook, kopballetje minuut na zijn invalbeurt
1
Vrijdag 10 november 2023 om 12:10 uur

Sprinkhaan070

Vind vd sande juist een van de weinige die vandaag wat brengt aan de bal
Ik vind eerder Hamdaoui en Klas die wat brengen aan de bal maar ik kijk pas vanaf de 20e minuut.
0
Maandag 6 november 2023 om 20:50 uur

Eeuwig Den Haag

2 minuut 20 bezig en zie die absalem al 3 belachelijke dingen doen
0
Maandag 6 november 2023 om 20:03 uur

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Asante: deze trainer wisselt pas als het nodig is
Daarbij wisselt Kalezic ook relatief laat. De eerste wissel vindt gemiddeld pas in de 59ste minuut plaats.
Lees het nieuwsbericht
1
Zaterdag 4 november 2023 om 13:59 uur

GroenGeelHart070

Vandaag eens vanuit vak W (achter het goal) gekeken. Die Rick Kruys zette het centrum zó vol zodat Veerman, Vd Sande en Van Mieghem niet bereikt konden worden.
Hoe konden we dan gevaarlijk worden? Door meer over de vleugels op te komen. En toch gebeurde dat steeds niet, we moesten maar doorbreien door het centrum en dat mislukte keer op keer. Tactisch goed gedaan door Rick Kruys, maar dit had Kalezic kunnen afwenden. Door hiermee door te gaan raakten de 3 centrale middenvelders (Klas, Sürmeli en Vd Sande) geen pepernoot. Om over Hamdaoui maar helemaal te zwijgen.
Het team leek na 80 minuten helemaal op. Na die 2-2 werd het nog ouderwets billenknijpen, zeilt een afstandschot vlak langs het doel, pakt Nikiema 1 kopbal mooi van dichtbij en blokt die paling nog een schot na een corner. Dus punten verspeeld? Nee ik denk terechte deling.
Vanaf die 80e minuut hadden we geen enkele aanvallende impuls meer en had ik graag Sellouki en/Komljenovic binnen de lijnen gezien i.p.v. genoemd centraal trio.
Al met al zijn wij (nog) niet de 1e of 2e plek waardig, maar staan we er prachtig voor op de 3e plek. Het seizoen duurt nog lang en we zullen zien wie de langste adem (lees breedste selectie) heeft.
We hebben nog geen wedstrijd met overtuigende cijfers gewonnen. Ik ben uiteindelijk wel heel blij met de gehele gang van zaken, had ik niet zo snel al verwacht
1
Zaterdag 28 oktober 2023 om 00:08 uur

Minuut stilte voor ADO - VVV
Voor de wedstrijd ADO Den Haag - VVV van vrijdagavond wordt een minuut stilte gehouden.
2
Woensdag 25 oktober 2023 om 12:57 uur

wdr

Ik was bij een Ajax supportende vriend gaan kijken, kwam binnen rond de 40e minuut toen het 0-0 stond en heb me kostelijk vermaakt...
3
Zondag 22 oktober 2023 om 15:10 uur

Mr.070

Mocht Asante er niet binnen de 60e minuut eruit zijn en je leest morgen dat er een naakte vent op straat loopt van wanhoop.... dat ben ik!
3
Vrijdag 20 oktober 2023 om 20:45 uur

Bolskie

Wahter schreef:

ADO maakt live een geschreven verslag op het X-kanaal (voorheen Twitter) van de club.

doe mij maar gewoon de uitslag. Absalem e.d. krijgen minuten dus....
Ik versta indd ook onder beelden geen geschreven tekst op Twitter dat er in de 3e minuut een corner komt. Dat kan me gestolen worden zn live verslag