Tag: nikiema

Pagina 8

BLEISWIJK-1

schreef:

Is een Keeper ook niet gewoon prioriteit nummer 1 voor ons in de komende transferperiode.
Coremans vind ik oke, maar maakt zeker niet het verschil.
Nikiema een prima keeper, maar meevoetballend totaal onbetrouwbaar.
Wentges komt dit seizoen denk ik niet meer terug.

Zouden er niet in de eredivisie nog goede 2de of wellicht 3de keepers zijn die graag willen spelen?
Ik ben het wel met je eens. Coremans gaat voor ons de punten niet pakken. Wel beter coachend dan Nikiema. Maar als er een buitenkansje is. Gewoon doen.

Ook de linksback positie is regelmatig een probleen. Als er een echte rechtbuiten op Absalam of van Hintum staat, dan komen ze in de problemen.

Een extra middenvelder is ook een must. Misschien zelfs twee.

Voorin vind ik de backup achter Ideho en v. Mieghem minimaal. Dus een extra buitenspeler zou lekker zijn.

Een extra spits zie ik minder de noodzaak van. Als je genoeg middenvelders hebt, dan kan je vd Sande in de spits zetten. Toch denk ik dat Seuntjes gaat komen.

Cijfer spel: 7
Cijfer resultaten: 8 (+0,5 dankzij winst op Sparta)
Beste speler: Waem, op de voet gevolgd door v/d Sande
Grootste verrassing/teleurstelling: Ideho en Nikiema / i.p.v. een speler: de weinige speelminuten voor Struick
Beste aankoop: Waem
Slechtste aankoop: Hamdaoui
Verwachting 2e helft competitie: 5e plaats.
2
Vrijdag 22 december 2023 om 22:39 uur

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Nikiema definitief in selectie voor Afrika Cup
Zijn selectie voor Burkina Faso lag in het verschiet en kostte hem vroegtijdig zijn basisplek.
Lees het nieuwsbericht
0
Donderdag 21 december 2023 om 13:38 uur

langepino

Sinds de keeperswissel staat het achterin meer georganiseerd en is de balans in het elftal een stuk beter! Al vind ik nikiema ook een goede keeper!
3
Donderdag 21 december 2023 om 11:14 uur

Marcush

Ik zou fitte en jonge spelers laten spelen, oudere spelers hebben vaak meer moeite met snel fit zijn. Dus ik zou spelers Ideho, Nikiema en Waem wel laten spelen maar van Hintum niet. Beetje combi sterktse en tweede ploeg
2
Dinsdag 19 december 2023 om 13:26 uur

BLEISWIJK-1

opper schreef:

Drie niet helemaal verwachte punten. Goede goals, we blijven aanhaken.
Ik had ök geen hoge verwachtingen. Maar de eerste helft hebben ze me zeker verrast.

Asante op de weg terug. Esajas met de week beter. Waem en Ideho zijn groeibriljantjes. En mooie goals van Veerman en van Mieghem.

De keeperpositie is alleen wel een dingetje. Ik ben geen fan van Coremans. Maar Nikiema is er mogelijk ook niet klaar voor.
0
Vrijdag 15 december 2023 om 22:50 uur

ADOZoetermeer

Nu toe alleen matig gekeept door Coremans, Nikiema had hem gepakt. Had 2-0 moeten staan met twee mooie goals.
0
Vrijdag 15 december 2023 om 20:37 uur

Waarom Kalezic voor Coremans kiest
Tim Coremans kreeg in de wedstrijd tegen Willem II verrassend de voorkeur boven Kilian Nikiema.
0
Zaterdag 9 december 2023 om 00:59 uur

Bollie74

Edwin Post schreef:

We missen geen leiderschap maar gewoon 100% inzet vanaf de aftrap en gelijk zorgen dat je tegenstander naar adem hapt en weet dat er helemaal niks te halen valt. Dat gezapige beginnen kost je iedere wedstrijd de kop.
Inderdaad. Als je ziet tegen Cambuur. Ipv hun onder druk te zetten vanaf het begin, begon vanaf minuut 1 het achteruit lopen. Met als gevolg een nederlaag.

Er worden teveel fouten gemaakt. Zoals vorige week hoe Nikiema die bal verkeerd raakt en bam 5 seconden later ligt hij achter hem in het netje.

Gewoon stormen vanaf minuut 1 en Willem II het idee geven dat er niks te halen valt.