Tag: geplaatst

Pagina 81

Overzicht

28/10/2008 20:00 ADO Den Haag - PSV 0-2 Bakkal scoort 90ste minuut nadat Den Haag een gelijkspel verdient had.

09/11/2008 16:30 ADO Den Haag - sc Heerenveen 0-1 86ste minuut scoort kalou na een niet echt boeiende wedstrijd.

15/11/2008 18:45 ADO Den Haag - Willem II 0-1 90+4 scoort Demouge terwijl er voor Den Haag duidelijk meer in zat.

23/11/2008 12:30 Feyenoord - ADO Den Haag 3-1 Den Haag komt na 10 minuten op voorsprong, maar geeft `t binnen vijf minuten weer uit handen. (Wat dit seizoen vaker voorkomt.)

29/11/2008 19:45 ADO Den Haag - FC Twente 1-2 Den Haag komt 76ste minuut onverdiend op gelijke hoogte, maar geeft `t weer in de slotfase en binnen vijf minuten uit handen.

17/01/2009 19:45 ADO Den Haag - Heracles 2-2 Den Haag Domineerd 75minuten lang maar krijgt in de 79ste minuut alsnog de gelijkmaker om de oren en mag van geluk spreken dat het daarna 2-2 blijft.

31/01/2009 18:45 ADO Den Haag - FC Groningen 0-1 Den Haag verdiende minimaal een gelijkspel misschien wel meer, maar krijgt in 76ste minuut alsnog een score tegen.

04/04/2009 19:45 AZ - ADO Den Haag 4-1 Den Haag komt knap op 0-1 voorsprong, maar geeft het na rust binnen een mum van tijd weg.

11/04/2009 19:45 ADO Den Haag - Sparta 1-2 Den Haag lijkt een verdiende overwinning te pakken met een 1-0 voorsprong en sparta met tien man, maar zoals altijd gaat het weer mis in de slotfase 86ste en 90+3 minuut.

19/04/2009 14:30 Willem II - ADO Den Haag 3-3 Den Haag leek op een simpele overwinning af te gaan met een 0-3 voorsprong na 70 minuten, maar na een onterechte penalty (duidelijk buiten de zestien) wist Willem 2 binnen zeven minuut terug te komen naar een gelijkspel en mocht Den Haag nog blij zijn dat het geen 4-3 werd.

26/04/2009 12:30 ADO Den Haag - Feyenoord 2-3 Na ruim een uur spelen kwam Den Haag op misschien wel een verdiende voorsprong. Ook in deze wedstrijd konden ze het niet lang vol houden twee minuten later was weer gelijk en nadat feyenoord op een voorsprong was gekomen dachten wij eindelijk in de 81ste minuut het geluk aan onze zeide te hebben, maar ook hier ging het weer eens mis en een minuut later was het alweer 2-3.

03/05/2009 14:30 sc Heerenveen - ADO Den Haag 2-2 en ja ook in de wedstrijd hadden we een 0-2 voorsprong die in de 79ste en 87ste minuut werd weggeven.

Dit zag ik ergens in een shout op HCF staan. Persoonlijk vind ik dat de wedstrijd in Utrecht er ook wel bij gekund had. Waar we echt sterk speelde tot het moment van de onterechte rode kaart.
Haagsebluf is nu online Kwalijk bericht rapporteren Bedankt gegeven Groan Met citaat reageren Op meerdere berichten reageren Snel reageren op dit bericht

Gustav

Weet niet of het al eerder geplaatst is hier maar dan maar nog een keer, www.vi.nl daar kan je stemmen op Elftal van de maand, en je kan stemmen op KUM zegt genoeg toch..... ook Elia doet weer mee...

0
Woensdag 29 april 2009 om 18:15 uur

Haagse Roel

kojak1 schreef:

jaja,en ammi staat in de belangstelling van vvv volgens voetbal primeur.het gaat nu al beginnen,dan wij janmaat maar terug.
Hoi Wim, ik heb het puur geplaatst als mededeling........idd allemaal speculaties. Alles valt en staat met handhaving. Als we erin blijven liggen er mogelijkheden om ons echt te versterken wordt het degradatie dan zullen een hoop spelers ons verlaten, al dan niet met clausules in hun contract : Derijck , Knopper,  Buys enz enz.

Ga  niet van dit doemscenario uit, wordt je ook niet vrolijk van.....
0
Woensdag 29 april 2009 om 16:31 uur

Haagsesjaak

Ach heb een reactie geplaatst op deze tekst op de site van de televaag. Heb hem vergeleken met het niveau van de televaag. Zit ik toch niet ver naast toch?

Joh hij is nog boos over de fusering van ADO en Holland Sport. Tiest en in triest figuur.
0
Woensdag 22 april 2009 om 15:45 uur

Bert

Vincent schreef:

het is gvd toch te gek voor woorden dat je 4 wedstrijden voor eind naar teletekst zit te kijken wat de concurrentie doet...
ga ff stukje lopen met de hond... wordt hier gek van ... klote voetbal... :-)

Inderdaad Vincent af en toe moet je ook nog voor de joden zijn of voor AZ of die strontdokwerkers omdat ze tegen een lager geplaatst elftal spelen

lEIP GEDOE ZELF EENS DRIE PUNTEN PAKKEN.

0
Zaterdag 18 april 2009 om 20:53 uur

jd

Vandaag veel nagedacht en vooruitgekeken. Duidelijk is dat er wat moet gebeuren. We zijn echt niet kansloos. Maar Wetzel moet onder curatele worden geplaatst. Ik kan me niet voorstellen dat de spelers zijn strijdplannen delen. Het wordt tijd dat er spelers werkelijk leiderschap tonen en zaken aan de kaak stellen. Er lopen volgens mij heel wat gefrustreerden rond, dus de voddingsbodem is er. Mij opstelling voor de komende weken:
keeper: Zwinkels (mits niet geblesseerd)
verdediging: Tillema, Derijck, Kum en Piqué
Midden: Ammi, Buijs, Knopper en Immers
Aanval: Powel en Caracciolo

Toelichting: Tillema kan het echt aan (was tegen Utrecht uit één van de betere spelers) en Ammi is geen verdediger, maar kan via de rechterflank meer aanvallende impulsen geven (daar komt nu te weinig vandaan). Knopper wordt omringd door zwoegers en kan eindelijk eens toekomen aan het spel dat hem het beste ligt en voor het team het meeste rendement oplevert. Hij hoeft dan ook minder vuil werk op te knappen. Voorin twee aanspeelpunten met scorend vermogen die bovendien in staat zijn de opbouw van de tegenstander vroeg te storen.
Niet meer op de bank: Kayha, Hoogendorp, Cornelisse en Van Hese.
Wel op de bank: Milic, De Geer, De Meersman, Soltani, Horvath en Bosschaart.

Tillema (dan wel op de bank) kan eventueel vervangen worden door Kum en dan wordt het centrum van de verdediging Rankovic en Derijck. Variant hierop: Kum naar rechts en centrum gevormd door Derijck en Horvath (voor de dode momenten).
Rankovic wat mij betreft niet meer op het middenveld (wordt te vaak overlopen en kan dit door gebrek aan snelheid niet compenseren).

0
Zondag 12 april 2009 om 22:30 uur

hcf

Ooievaar schreef:

Ben bang dat deze trainer voor een primeur gaat zorgen. Zou me allerminst verbazen als Wetzel het voor elkaar krijgt om twee maal in successie te degraderen(...)

ADO speelde vanaf minuut één in een veel te laag tempo, zonder enige bezieling en zonder enig idee.
Kom je na een half uur met een man meer te spelen thuis met een 1-0 voorsprong tegen Sparta. Wat zie je dan de balans is volledig zoek, en men  gaat achteruit hollen, zoals zovaak onder Wetzel. Angsthazen lopen er over het veld. Wetzel is een tactisch onbenul die het niet in zicht heeft om een wedstrijd ten goede te laten kantelen. De man heeft het er voortdurend over dat alles en iedereen stapjes dient te moeten maken.

Van Milic die net zoveel verdient als het halve kabinet, zou die nou echt slechter zijn dan Powel?, die werkelijk nog geen barkruk voorbij komt wij als supporters en Ricky v.d. Berg - wou dat hij er vanavond was bij geweest - iedereen dient stapjes te maken. Het zou voor mij een geweldige opluchting betekenen als hij ook een stap zou maken door op te stappen als trainer. Hij is een onbenul van de bovenste plank.

De man presteert het om nu thuis net zo laf te spelen als te doen gewoonlijk bij uitwedstrijden. Zoals gezegd 1-0 voor, thuis tegen een armoedig Sparta.

Juist tegen 10 man moet je er voor zorgen dat je dan het middenveld in handen houdt. Dat lijkt me tegen een tegenstander van dit kaliber toch niet zo ingewikkeld. Hoe je het dan voorelkaar krijgt om Immers te wisselen dat is mij een compleet raadsel.
De broze balans viel totaal weg, het leek hierdoor wel alsof Sparta met een man meer speelde.

In de rust had hij er minimaal op moeten hameren om de balcirculatie te verhogen, het veld breed te houden, en die gasten de opdracht te geven om niet achteruit te hollen, maar juist druk te zetten naar voren. Dat lijkt met niet zo ingewikkeld, tegen 10 man. maar zoals gezegd: de man ziet het gewoon niet, en geloofd in sprookjes.

Zal me niets verbazen als hij de overwinning van Sparta volleidg onterecht zou vinden. Ik zag hem al 20 minuten voor tijd aankomen.

Ben bang dat het een hele hijs wordt om niet rechtstreeks te degraderen. Volgende week Willem II ook daar zijn we ongetwijfeld de sigaar. Het spelersmateriaal wat we hebben is echt niet zo slecht. Maar deze trainer is onthutsend zwak, en is een pedante praatjesmaker, met weinig tot geen realiteitsbesef.

Nee, André Wetzel: aan de supporters ligt het zeker niet, het stadion zat vol, de supporters gedragen zich voorbeeldig, je hebt heel behoorlijk spelersmateriaal, maar je maakt er laffe éénheidsworsten van die alleen maar naar achteren rennen.

Het ook hier alom vertegenwoordigde klapvee, zal wel gepikeerd reageren, kritiek is niet gewenst. Maar met deze trainer is de kans op degradatie levensgroot.