Tag: doelman

Pagina 83

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Contract voor Waterman in Noorwegen
Doelman Boy Waterman heeft een contract afgedwongen bij de Noorse club Viking FK. De keeper van ADO Den Haag was er sinds half februari op proef.
Lees het nieuwsbericht
0
Dinsdag 23 februari 2010 om 11:16 uur

Waterman op proef bij Viking
Boy Waterman zet zijn carriere mogelijk voort bij de Noorse club Viking. Vi.nlmeldt dat de doelman sinds afgelopen weekend mee is op trainingskamp in het Spaanse La Manga.
0
Dinsdag 16 februari 2010 om 17:00 uur

Jensen

Waterman maakt als stagiair indruk bij Viking

16/02/2010 15:22

De vastgelopen carrière van Boy Waterman krijgt mogelijk in Noorwegen een impuls. De 26-jarige doelman van ADO Den Haag is op proef bij Viking.

Waterman meldde zich zondag in het Spaanse La Manga, waar Viking zich voorbereidt op het nieuwe Noorse seizoen. 'Boy maakte een zeer goede indruk', zei keeperstrainer Erik Johannessen tegen Aftenbladet. 'Hij is atletisch en onbevreesd.'

Bron: VI

0
Dinsdag 16 februari 2010 om 15:50 uur

krm

Lex Immers
Na het eerste doelpunt leek er een last van de schouders van de ADO Den Haagspelers af te vallen. De groen-gelen combineerden gemakkelijk, dit tot frustratie van Groningenaanvoeder Frank Olijve, die een aantal keer flink afgaf op zijn medespelers. Een tweede doelpunt kon niet lang uitblijven. Nadat Lex Immers in de 22e minuut nog een grote kans miste, was het zeven minuten later wel raak voor hem. Na een goede voorzet van uitblinker Hulst vanaf de rechterkant volleerde de 23-jarige aanvaller de bal met zijn rechtervoet op een prachtige wijze achter de kansloze doelman Nienhuis.

Vijftien minuten later kon Immers minder juichen. Met een flinke schreeuw stortte hij ter aarde rond de middellijn. Het werd al vrij snel duidelijk dat het om een enkelblessure ging. ‘’Het gaat om m’n linkerenkel’’, vertelde de doelpuntenmaker na afloop. ‘’Er zit een flinke bult op. Ik heb nog geen idee hoelang ik eruit zal zijn. We moeten de diagnose maar afwachten.’’ Immers werd vervangen door Serhat Köksal.

0
Maandag 8 februari 2010 om 23:04 uur

<FCDH>

Opbrengst ADO DH shirts voor Haïti
De shirtveiling en collecte bij de Eredivisieclubs voor Haïti heeft alles bij elkaar bijna een ton opgeleverd voor Giro 555. ADO Den Haag deed een duit in het zakje door de wedstrijdshirts van elf spelers beschikbaar te stellen.
De shirts van de Haagse selectie leverden uiteindelijk 2374 euro in totaal op. Het shirt van doelman Robert Zwinkels leverde het meest op.

Dinsdag, 26 januari 2010 om 13:20 | Wed € 50 euro gratis op wedstrijden
Viktor Elm, Mika Väyrynen, Oussama Assaidi en Brian Vandenbussche lijken goede kans te maken tijdig fit te zijn voor de uitwedstrijd van zaterdag tegen ADO Den Haag, zo meldt SC Heerenveen dinsdagmiddag. "Het herstel verloopt goed. Ze mogen het veld weer op", geeft fysiotherapeut Erik ten Voorde als toelichting.

Elm en Väyrynen misten als gevolg van liesblessures de wedstrijden tegen FC Groningen en Willem II. Vandenbussche viel in het bekerduel tegen PSV geblesseerd uit met klachten aan zijn rug. Assaidi kwam door fysiek leed aan zijn bilspier en hamstrings niet fit terug van het trainingskamp in Turkije.

"Het is alleen vervelend dat door de vorst de velden zo hard zijn", vertelt Ten Voorde. "Dat is niet bevorderlijk als je net van een blessure terug komt. Ik denk dat ze er alle vier zaterdag weer bij kunnen zijn." Doelman Martin Lejsal traint aangepast. De Tsjech heeft last van en spierblessure. "Het is niet ernstig, maar hij moet even een beetje rustiger aan doen", aldus de fysiotherapeut

0
Dinsdag 26 januari 2010 om 16:47 uur

<FCDH>

Ditewig: 'Ik maak me niet meer druk om een tegengoal van ADO'
 |Barry Ditewig staat ook dit seizoen weer onder de lat bij ADO Den Haag. De club uit de Hofstad kampte afgelopen seizoen met een keepersprobleem en klopte bij de 32-jarige doelman aan. Trainer Raymond Atteveld kan inmiddels weer over al zijn keepers beschikken, maar houdt vertrouwen in Ditewig.

"Boy Waterman, Gino Coutinho en Robert Zwinkels waren weggevallen. Ik kwam er als werkeloze prof bij en kreeg een kans", blikt Ditewig in het weekblad Voetbal International terug op de afgelopen jaargang. "Nu zijn de andere keepers weer fit en heb ik mijn basisplaats nog steeds. Voor onze trainer Raymond Atteveld is er nog geen reden geweest me te vervangen."

Ditewig zat zonder club omdat BV Veendam zijn aflopende contract niet verlengde. Tot overmaat van ramp verloor hij zijn vier weken oude dochter als gevolg van . Het heeft hem het leven leren relativeren. "Ik heb het prima naar mijn zin in Den Haag. Dat de resultaten niet top zijn, is erg jammer. Ikzelf speel erg lekker omdat ik me niet meer zo druk maak om een tegengoal."

0
Woensdag 20 januari 2010 om 09:16 uur

Davidovic

JB schreef:

Op de foto's op de site van Wuppertaler SV heb ik in ieder geval Knoppert, Milic, Toornstra herkend.

Vanwege hun doelpunten weten we dat Oper en Buijs meegedaan hebben en op voetbalprimeur.nl stond dat Kees Luijckx zijn debuut heeft gemaakt.

Zoals ik al eerder shoutte blijkt uit het filmpje op de site van Wuppertaler SV dat Ammi heel nadrukkelijk aanwezig was.

Leuk toch, zo'n speurpuzzel.  /

Of hou jij niet van puzzels en quizzen? ;)

Ik ben dol op puzzels, quizzen niet meer nadat ik niet gewonnen had in de laatste VI/kerst editie.

Maar het is meer dat ik gewoon even snel wil lezen wie er gespeeld hebben en dat ik dan snel weer in de boeken kan om te leren. Ik heb er trouwens nog twee spelers gezien volgens mij waren het Derijck en verhoek. Dus dat zou tot heden dit betekenen.

Haguecityfirm

Ik heb Ditewig voor ons geen punten zien pakken,ok hij houd zo nu en dan een bal tegen,maar daar is hij doelman voor,in de hervattingen vind ik zeer zwak,bijna alle ballen worden ingeleverd bij de tegenstander.

Ik zie liever Zwinkels of Waterman.

0
Zondag 10 januari 2010 om 21:32 uur

<FCDH>

van den Bergh belangrijk voor Jong ADO
Door Alain op 08 december 2009

Ricky van den Bergh was gisteren erg belangrijk voor de beloften van ADO Den Haag. De Haagse middenvelder scoorde een doelpunt en had een assist op zijn naam bij de 0-3 overwinning op Jong De Graafschap. Bij Jong ADO Den Haag deden Ahmed Ammi, Boy Waterman, Levi Schwiebbe en Ricky van den Bergh mee. De Haagse ploeg was in de eerste helft de betere ploeg en drukte dit ook uit in de score. Vlak voor rust opende Santy Hulst de score na een fraaie steekpass van Van den Bergh: 0-1.

In de tweede helft zette Van den Bergh ADO op een 0-2 voorsprong. De middenvelder, die tot het eind van het jaar met de beloften moet meedoen, zag zijn schot van richting worden veranderd en liet daarmee de doelman kansloos. Tien minuten voor tijd werd het zelfs nog 0-3. Santy Hulst maakte zijn tweede treffer van de avond.

Bron: Voetbalcentraal