Pagina 83

Rob2002

frans swa schreef:

Wat een vies team he dat Heracles... Onder die coach in ieder geval. Vorig jaar ook al constant op de grond liggen en tijd rekken. Tering wat had ik graag van ze gewonnen :-P
En dan vergeet je nog het constant manipuleren van de scheidsrechter. Bel Hassani begon daar al in de 4de minuut mee. Gevolg even later: een volledig onterechte vrije schop waarbij Setkus blundert en 0-1.

Gelukkig was die Weghorst weg en zat Fledderus op de bank. Zomer en Te Wierik doen ook altijd mee aan dat ` spelletje`. Het valt me op dat als een scheidsrechter hier niet gevoelig voor is, dat Heracles bijna altijd punten verliezen. Nu wonnen ze er 1 dankzij Higler.
0
Dinsdag 30 augustus 2016 om 08:09 uur

Jelle

Ik vond de eerste helft ook zwak. Eerste 5-10 minuten goed en fel. Daarna verzwakte ze. Daardoor had Bel Hassani te vaak de bal. Tweede helft echt de het beste voetbal tot nu toe. Niet zozeer technisch, maar wel veel druk. Niet bang. Bel Hassani kwam er toen ook niet meer aan te pas. Helaas nog weinig gezien van Becker. Had hem ook in de 60e minuut in kunnen brengen. Maar goed.
En ook ik ben echt een fan van San Roman.
"Liep er niet ergens een Nederlandse back die even goed was?" hoorde je vaak. Nee, iemand met deze `slagers` instelling en uitstraling loopt niet onder de Nederlandse backs.
0
Zondag 28 augustus 2016 om 23:06 uur

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Danny Bakker: dit komt hard binnen
Danny Bakker heeft onder Zeljko Petrovic nog geen minuut in de competitie meegedaan.
Lees het nieuwsbericht
0
Donderdag 25 augustus 2016 om 12:13 uur

marcellino

Haagse Dick schreef:

Moet je bij die amsterdammers zijn niet bij mij
Wordt doodziek van de Nederlandse voetbal school irriteer me mateloos aan het heen en weer getik.die gasten kunnen daadwerkelijk niks zetten een spits van 2 meter er in en proberen hem te berijken en ja dan kopt hij hem erin tegen iemand van 1 meter 20. Komt 1 minuten bij presteerde Ajax het om 1 minuut lang de bal rond te spelen zonder een kans te creëren is er nou echt nuland bij Ajax die eens zegt laten we gewoon eens kappen met arrogant zijn en gewoon wedstrijden winnen op een onajax manier
0
Woensdag 24 augustus 2016 om 21:37 uur

marcellino

H@@GenEES schreef:

LOL @ sfeervak

Ga nu niet net doen alsof MN zo`n gigantisch sfeervak is waar van alles te beleven valt, het hele repertoire bestaat uit 5/6 liedjes waarvan de helft met kker, en dat op een tempo alsof iedereen nodig naar de pispot moet.

Face it, MN is al jaren geen sfeervak meer (nooit meer geweest sinds de verhuizing vanuit het ZP) en dus is het logisch dat mensen gewoon kaarten voor die vakken willen kopen, wat hun goed recht is overigens.

Net zo goed als dat het hun goed recht is om niet bedreigt en geïntimideerd door doorgesnoven randdebielen die vinden dat jij ook hun liedjes mee moet zingen of anders moet oppleuren van het vak.

Maar wel klagen dat het stadion niet gevuld wordt als de prestaties goed zijn, zal allemaal wel....
dus echt een tijd niet geweest er zijn nu meer dan zat verschillende liedjes.weet niet of je ook de uitwedstrijd tegen excelsior hebt gezien hebben ze vanaf minuut 1 t/m 94 alleen maar gezongen.
snap echt werkelijk niet dat jij nog supporter van ado bent negatief zijn op de momenten dat het nodig is oke maar bij jou is alles klote en ja als het dan wel goed gaat wat jij totaal niet had verwacht ga je mee lullen.
0
Dinsdag 23 augustus 2016 om 21:41 uur

barney070

Voor iedereen die makkelijk en snel op Beugelsdijk wil stemmen.

In zowel Chrome, Firefox en Opera heb je een incognito modus.
Als je deze opent, stemt, sluit en weer opnieuw opent kan je blijven stemmen zo vaak als je wil. Dus dat is minimaal 20 stemmen per minuut.

Deze week de gouden veter weer naar Den Haag.

0
Maandag 22 augustus 2016 om 01:15 uur

troje

Onder Fraser hadden we de openingswedstrijd tegen Go Ahead 0-0 gespeeld (met drie verdedigende wissels in de 75e minuut), de wedstrijd tegen Vitesse kansloos verloren en deze wedstrijd ook.
0
Vrijdag 19 augustus 2016 om 21:58 uur

marcellino

jajoh schreef:

Geven we niet meer weg. We zitten weer in de wedstrijd gelukkig n
Geven we niet weg ze zijn zeer gevaarlijk in dode momenten en wij zeer zwak zolang het maar 1 doelpunt verschil is ben je tot de laatste minuut niet zeker
0
Vrijdag 19 augustus 2016 om 21:31 uur

CrazieD

Ach ja.. Beter nu dan in de 89e minuut....
0
Vrijdag 19 augustus 2016 om 20:15 uur

JerryFC

Setkus;

Wat wel opvallend is, dat je veel ballen weg stompt in plaats van pakt.

,,Dat hangt een beetje van de situatie af. Als het in de laatste minuut gebeurt, moet je de overweging maken om te stompen of te vangen. Ik kies dan voor de zekerheid en stomp de bal weg. Bij het vangen kan van alles fout gaan. Je kan geduwd worden, de bal niet onder controle krijgen of vallen en de bal los laten. Bij die schoten van korte afstand kan je niet anders dan de bal blokken.”