Tag: doelman

Pagina 88

Den Haag For Life

ADO-doelman vast om wietplantage

ENS - Op het erf van ADO Den Haag-keeper Gino Coutinho is dinsdag een hennepplantage ontmanteld. De politie trof in een schuur aan de Sloefweg in Ens (Noordoostpolder) een professioneel ingerichte plantage aan met ruim 4500 planten.

De politie kwam de kwekerij op het spoor na een tip en deed dinsdagmorgen een inval. De 27-jarige Coutinho en zijn 28-jarige medeverdachte uit Eindhoven werden opgepakt. Beide mannen zitten in voorarrest. Ze worden volgens een woordvoerder van de politie woensdagochtend verhoord.

Coutinho kocht het perceel in het buitengebied van Ens vorig jaar.

ADO Den Haag bevestigt het verhaal, maar trekt voorlopig geen conclusies. ,,We hebben alleen de vriendin van Coutinho gesproken,’’ zegt een woordvoerster. ,,Wat we weten is dat onze doelman nu wordt gehoord. Hij heeft het betreffende terrein verhuurd aan iemand anders. Nu wordt bekeken in hoeverre Coutinho bij de zaak is betrokken.’’ ADO wacht daarom het onderzoek af. ,,Op dit moment nemen wij geen maatregelen. Het kan heel goed zijn dat Coutinho er verder niets mee te maken heeft.’’

Het afgelopen weekeinde verdedigde Coutinho het doel van ADO in het thuisduel met NAC Breda (1-2). Normaliter is hij de derde keeper, maar door blessures van Robert Zwinkels en Boy Waterman kwam hij in actie. De nood was bij ADO zelfs zo hoog, dat keeperstrainer René Stam (47) als tweede doelman op de bank zat.

Coutinho begon zijn profloopbaan in 2000 bij PSV. Hij speelde vier keer in de competitie voor de topclub uit Eindhoven. Coutinho kwam verder uit voor FC Den Bosch, NAC Breda en Vitesse.
0
Woensdag 5 augustus 2009 om 10:51 uur

Yo

`ADO-keeper vast na ontdekking wietplantage`
Voor Gino Coutinho is het nieuwe voetbalseizoen slecht begonnen. De doelman is dinsdag opgepakt na de ontdekking van een grote wietplantage in het Friese dorp Ens, meldt de Leeuwarder Courant.

De politie ging na enkele tips dinsdag op onderzoek uit en trof Coutinho ter plaatse aan. Hij werd vergezeld door een 28-jarige medeverdachte uit Eindhoven. De 4500 aanwezige wietplanten en bijbehorende apparatuur zijn inmiddels vernietigd.

Momenteel wordt onderzocht wat Coutinho`s precieze betrokkenheid is bij de wietplantage. De loods waarvan gebruik werd gemaakt stond in ieder geval op naam van de 27-jarige doelman. Afgelopen weekend stond de doelwacht nog in de basis van ADO tijdens het duel met NAC Breda.
0
Woensdag 5 augustus 2009 om 10:01 uur

Vlakko

Nou Coutinho heeft iets anders aan zijn hoofd...

ADO-doelman vast om wiet in Ens
LC | Gepubliceerd op 05 augustus 2009, 09:25
ENS -
ADO-doelman Gino Coutinho is gisteren opgepakt na een inval in een wietplantage in Ens. De plantage bevatte 4500 planten. De loods stond op naam van de derde keeper van ADO.

De politie kwam de kwekerij aan de Sloefweg op het spoor aan de hand van tips. Coutinho (27) en een 28-jarige Eindhovenaar werden op het terrein van de loods aangehouden. Er wordt onderzocht wat hun betrokkenheid bij de plantage is. De apparatuur en planten zijn vernietigd.

Meer hierover in de LC van woensdag

leeuwarder courant
0
Woensdag 5 augustus 2009 om 09:41 uur

Hagie307

Henk Timmer maakt geen deel uit van de voorlopige selectie van het Nederlands elftal voor de vriendschappelijke wedstrijd tegen Engeland op 12 augustus in de Amsterdam ArenA. De 37-jarige doelman moest na vorig seizoen vertrekken bij Feyenoord en heeft nog geen nieuwe club voor de komende jaargang gevonden.

Ik zeg doen voor een jaartje
0
Woensdag 29 juli 2009 om 17:03 uur

Haagsesjaak

Keepersprobleem ADO Den Haag blijft aanhouden
ADO Den Haag-trainer Raymond Atteveld weet nog altijd niet welke keeper hij komend weekend tijdens de competitiewedstrijd tegen NAC Breda kan opstellen.

Boy Waterman (lies) en Gino Coutinho (enkel) zijn nog altijd geblesseerd, maar Atteveld hoopt dat hij één van beide doelmannen kan inzetten tegen NAC. "Ze gaan stapje voor stapje vooruit," aldus de oefenmeester in het Algemeen Dagblad. "Het ziet er hoopvol uit, maar we moeten niet te vroeg juichen."

Mochten Waterman en Coutinho zaterdag niet halen, dan zal de 19-jarige Christian van Wijngen waarschijnlijk voor de leeuwen worden gegooid. Van Wijngen speelde vorig seizoen nog voor de amateurs van Strijen. "Christian heeft het goed gedaan, maar duels in de eredivisie zijn andere koek dan oefenwedstrijden," vindt Atteveld.

Technisch directeur André Wetzel lijkt niet veel vertrouwen in de jonge Van Wijngen te hebben. "Je kunt het die jongen bijna niet aandoen," zei Wetzel, die verder aangaf dat ADO wel een nieuwe keeper heeft willen aantrekken.

"Daar zitten wel haken en ogen aan," legt de technisch directeur uit. "We kunnen niet zomaar een doelman halen voor een paar wedstrijden. Doen we dat wel, dan zitten we daar een jaar aan vast. En wat moet je straks als iedereen fit is? Vier keepers is meer dan zat. Bovendien gaat zo`n investering ten koste van het budget dat beschikbaar is om ons elftal op andere plaatsen te versterken."

Dus er is een budget voor versterking, alleen hoe lang moet het gaan duren voordat er wat bij komt. Het wachten ben ik zelf nu ontzettend zat!
Come on The Haque!!!
0
Woensdag 29 juli 2009 om 09:47 uur

Joost

ADO Den Haag maatje te klein voor Valencia
ADO Den Haag heeft woensdagavond een verwachte nederlaag geleden tegen Valencia. Na een goede eerste helft werden de mannen van Raymond Atteveld na rust eenvoudig verslagen: 1-4.

Jelmer van der Dussen
DEN HAAG

Valencia, dat pas een week in training is, trad in het Forepark aan zonder zijn grote sterren David Villa en David Silva. De twee Spaans internationals beginnen wegens hun deelname aan de Confederations Cup pas eind juli aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Valencia wist desondanks een sterk elftal op de been te brengen, met Vicente, Ruben Baraja en Manuel Fernandes als absolute sterren. Ook de Nederlander Hedwiges Maduro stond aan de aftrap, hij vormde samen met Alexis het verdedigingsduo.

Maduro kreeg woensdagavond een lastigere eerste helft dan hij aanvankelijk dacht. Met name Ricky van den Bergh vormde voor rust een plaag voor de Spaanse defensie. Maar in plaats van zijn spel te bekronen met een doelpunt, werd de middenvelder in de 35ste minuut van het veld gestuurd. In een opstootje met Nacho, die eveneens een rode kaart kreeg, liet Van den Bergh zijn handen te opzichtig wapperen.

Op dat moment stond Valencia al op voorsprong via diezelfde Nacho. Na de twee rode kaarten kon de Spaanse ploeg de 0-1 echter niet lang vasthouden. Buijs profiteerde vijf minuten voor rust van een snel genomen vrije trap en schoot de bal beheerst langs doelman Angel Moyá.

Na rust liep Valencia eenvoudig uit naar een ruime voorsprong. Met een bijna nieuw elftal - onder meer Joaquin kwam in het veld - nam het binnen een kwartier na rust ruim afstand van ADO Den Haag. Via treffers van David Navarro, Michel en Jordi Alba liep de ploeg uit de sinaasappelstad eenvoudig uit naar een 1-4 voorsprong.

0
Woensdag 22 juli 2009 om 21:30 uur

Kees

Oud-ADO Den Haag-doelman Stefan Postma mogelijk naar AGOVV
17 juli 2009 om 10:54

De kans is groot dat voormalig ADO Den Haag-doelman Stefan Postma weer terugkeert op de Nederlandse velden. Hij heeft een aanbieding van Jupiler League-club AGOVV uit Apeldoorn in beraad.
Postma ziet AGOVV wel zitten maar zegt ook aanbiedingen op zak te hebben uit Schotland, Engeland en België. De doelman zal snel een beslissing nemen waar hij komend seizoen onder de lat zal staan.

De kans, dat hij in de openingswedstrijd van AGOVV op 7 augustus tegen FC Zwolle in het Apeldoornse doel zal staan, lijkt groot. Tegen dagblad De Stentor zegt Postma: ‘Het is voor AGOVV-begrippen een goede aanbieding. Er zit bij AGOVV veel potentie in het elftal. Ik wil snel beslissen. Dat moet geen twee weken meer duren.’

Postma was voor zijn Haagse-periode onder meer actief bij FC Utrecht en het Engelse Aston Villa.

0
Vrijdag 17 juli 2009 om 23:24 uur

andy

Geblesseerde Zwinkels verlengt contract bij ADO
Robert Zwinkels heeft zijn contract bij ADO Den Haag verlengd met drie seizoenen. De doelman staat nu tot medio 2012 onder contract bij de residentieclub.

De 26-jarige keeper revalideert op dit moment van een kruisbandblessure. Hij krijgt voor het komende seizoen wel het shirt met rugnummer 1.

Zwinkels speelt sinds 2005 voor ADO Den Haag. verdedigde tot nu toe tijdens 58 duels het doel van de Haagse hoofdmacht.

ADO eenvoudig langs FC OssGepubliceerd op: 15 juli 2009 21:27

ADO Den Haag hoeft woensdagavond FC Oss in een vriendschappelijke wedstrijd aan de kant gezet. Op het complex van HVV Laakkwartier boekte de eredivisionist een 4-1 zege.
- advertentie -Bij rust leidde ADO al met 3-1, dankzij twee doelpunten van Berry Powel (waarvan één uit een penalty) en een goal van Timothy Derijck. Geoffrey Galata deed nog wel iets terug namens FC Oss, maar in de tweede helft bracht Melvin Kolf via een eigen treffer de 4-1 eindstand op het scorebord.

De uitslag had zelfs nog hoger kunnen uitvallen, maar FC Oss-doelman Wilco de Vogt wist de tweede strafschop van Powel tien minuten voor tijd wel te keren.