Tag: psv

Pagina 916

<FCDH>

ADO supporter Leidschenveen schreef:

Gevaarlijk hoor. Als je gaat aanvallen en je verliest de bal op het middenveld, dan is PSV dodelijk met die Affelay. Ik zou proberen eerst de boel op slot te gooien, en ergens in de tweede helft mag je pas aan aanvallen denken.
ADO heeft, gezien de positie op de ranglijst, heel weinig tegendoelpunten gehad. Dus ik vertrouw op de verdediging.
psv uit is altijd moeilijk maar hun verwachten dat we massaal gaan verdedigen?dan gaan we er opzeker aan
0
Woensdag 4 februari 2009 om 20:45 uur

ADO supporter Leidschenveen

<FCDH> schreef:

1 ding weet ik wel de komende 2 wedstrijden met bluf spelen ga je gokken op een puntje ga je eraan ik hoop niet dat wetzel gaat verdedigen?
0
Woensdag 4 februari 2009 om 20:40 uur

<FCDH>

mocht wetzel naar psv gaan wat ik niet geloof? dan zijn er voor mij maar 2 trainers die het kunnen overnemen dan adriaanse en jol
0
Woensdag 4 februari 2009 om 19:34 uur

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Amrabat wil Wetzel als PSV-trainer
Als PSV-aanvaller Nourdin Amrabat mocht kiezen wie de nieuwe trainer van de Eindhovenaren wordt, dan wist hij het wel. In de Voetbal International geeft hij de voorkeur aan André Wetzel.
Lees het nieuwsbericht
0
Woensdag 4 februari 2009 om 17:11 uur

frankie

Vakkie-G. schreef:

ja hij is verhuurd voor wedstrijd ritme ( een half jaar ) ;)
verhuurd voor een half jaar idd, ook al vind ik dat onverstandig van die media geile hond, niet van levi natuurlijk. Hij gaat hier echt sterker uitkomen en dan gaat er weer een speler gratis de poort uit. Gister speelde hij ijzersterk heb ik gehoord van mensen die daar waren. hij had gewoon een eerlijke kans moeten krijgen, alleen tegen psv heeft ie gespeeld inde basis en ik vond dat hij het toen heel erg goed had gedaan, maarja wie ben ik he. ik heb het idee dat hij een hekel heeft aan levi, misschien een moeilijke jongen binnen de groep.
0
Woensdag 4 februari 2009 om 17:08 uur

Amrabat

Amrabat hoopt op Koeman of Wetzel bij PSV
Als het aan Nordin Amrabat ligt krijgt Ronald Koeman het weer voor het zeggen in Eindhoven. De aanvaller ziet in de voormalig PSV-trainer een goede trainer voor de huidige groep, ook André Wetzel is voor Amrabat een serieuze optie.

"Ronald Koeman zou geen verkeerde keuze zijn", zegt Amrabat in gesprek met VI. "Wat de selectie betreft kan hij terugkeren bij PSV, de spelers die met hem gewerkt hebben zijn enthousiast over hem. Daarnaast ben ik zelf erg gecharmeerd van André Wetzel, onder wie ik vorig seizoen bij VVV heb gespeeld. Hij is slim, heeft een goede babbel en straalt rust uit. Die man verdient een kans bij een topclub."
0
Woensdag 4 februari 2009 om 14:54 uur

marcellino

Leiden schreef:

en twee rondes achter elkaar winnen en je staat bijna in het linker rijtje....  gewoon vierkant achter de club staan en gaan voor de punten!

wat ik het verschil vind met ploegen als vitesse en volendam is dat daar spelers in spelen die het gras opvreten.ze zijn misschien kwalitatief minder als de spelers bij den haag maar kunnen wel 90 minuten gaan.

bij ons zijn spelers als knopperd,rankcovic,cornelisse en op dit moment buijs door conditie achterstand niet in staat om 90 minuten te spelen daarom verliezen we ook in de laatste 15 minuten,spelers als swiebbe,immers en resodihardjo kunnen wel conditioneel het aan daarom snap ik ook niet dat wetzel bij een voorsprong of gelijke stand in de laatste 15 minuten deze spelers niet in zet om de tegenstander zoveel mogelijk te ontregelen.

Waarom moeten we voor 3 punten gaan tegen groningen wees blij met een punt,als we de wedstrijden van psv en heereveen mee telt zijn dit al drie kostbare verlies punten en misschien ben ik nog wel waat vergeten.
0
Woensdag 4 februari 2009 om 10:12 uur

Kees

Bert schreef:

Ik geloof dat de angst hier aardig toegeslagen is op de site. Wat voor een raadgever is angst ook al weer...........

Zeg waar is die Haagse bluf Volendam wint van Stillem 2 dat kan toch een keer gebeuren.

welja Fietstas wint ook met 1-0 van Heerenveen die zullen nou wel gaan dromen van het linkerrijtje. Wij wonnen met 4-0 van Nac. Had ook niemand gedacht.

Geen paniek Utrecht pakken we misschien wel. Er komen nog genoeg wedstrijden aan of staan we nu op een hopeloze achterstand.
Hehe, Bert ook weer een zinnige shout van je. Wat een gelul dat men zo naar de concurrenten kijkt. Ik schreef het ook al. Hoe bang zijn Ajax, AZ en PSV wel niet geweest toen wij na twee speelrondes al afgetekend bovenaan stonden.
0
Dinsdag 3 februari 2009 om 22:16 uur

rien1

Ruudje16 schreef:

Wat is hier aan de hand????
We verwachten van onze spelers dat ze koel blijven en met bluf spelen en zelf zitten we te "bibberen" als de concurrenten ook een keer een goede wedstrijd spelen.
Dit wil alleen maar zeggen dat iedereen van iedereen kan winnen en wij dus ook van PSV !!!
Ik denk dat PSV nu juist 5 keer extra gewaarschuwd is.