Rome

JB schreef:

Gentenaar is echt niet goed genoeg om Zwinkels opzij voor te zetten.

Van Mulder waag ik dat ook te betwijfelen.

Of Jol kiest toch voor die lange Stekel en kunnen wij Vermeer (voor een zacht prijsje) krijgen? Dat is een keeper waarvoor Zwinkels wel een stapje terug zou moeten doen.

De enige andere keeper die ik nog zou kunnen bedenken waar we echt een stap mee maken is Tim Krul, als die het zat is tenminste om steeds in Schotland, League one of Newcastle 2 te keepen.

Vergeet niet dat er bij Newcastle 4 volwaardige keepers zijn en een gigantische berg geld minder vanwege de degradatie.

Zou voor Tim ook veel beter zijn, volgens mij raakt hij een beetje uit de picture in Zeist.

Links en rechts punten pakken voor ADO en binnen de kortste keren staat vast wie de echte opvolger van vd Sar in Oranje is.
Krul vertrekt niet bij Newcastle ondanks degradatie

Tim Krul is niet van plan om Newcastle United te verlaten. De Nederlandse doelman degradeerde met zijn club uit de Premier League, maar dat maakt hem niet veel uit. In zoverre niet dat hij volgend seizoen eerste keeper wil worden.

`Ik zie nu geen reden om hier te vertrekken`, zegt Krul. `Ik wil komend seizoen eerste doelman worden. Dat gevecht wil ik nu wel aangaan. Afgelopen seizoen is dramatisch geëindigd. Dat ligt niet aan trainer Alan Shearer. Hij heeft echt alles gegeven. Ik hoop dat hij blijft.`

Krul kwam vier jaar geleden als zeventienjarig talent over van ADO Den Haag. Sindsdien moet de keeper het vooral doen met invalbeurten. Het Schotse Falkirk en Carlisle United waren zijn vorige werkgevers. Daar kwam hij op huurbasis wel aan de bak.
0
Maandag 8 juni 2009 om 02:03 uur

ADO-giant

Het wordt tijd dat ADO eens versterkingen officieel bekend gaat maken. Ik lees van alles over Sparta, FC Utrecht en Heracles die zich versterken, maar wordt het niet eens tijd om de supporters met zekerheidjes gerust te stellen? Al het nieuws gaat over spelers die weggaan of worden verhuurd. Kennelijk heb ik verkeerd begrepen dat Gentenaar al binnen was. Maar ADO zoekt volgens de berichten nog steeds naar een doelman. Ik hoop binnen een week toch wel minstens over een of twee versterkingen te kunnen lezen. Dan hoef ik niet te vrezen dat de nieuwe spelers pas vlak voor de transferdeadline worden gehaald. Wanneer is die nieuwe transferdeadline trouwens? Iemand die dat weet?
0
Zondag 7 juni 2009 om 18:05 uur

fc

jongens hoorde op het tvw nieuws dat ze bezig zijn met andres oper wat is daar van waar want ik dacht dat hij naar israel ging.

en hoe zit het met het aantrekken van de nieuwe doelman zal ook deze week bekend worden

en de spitsen kolk of koevermans is daar al wat van bekend.
en luikxs en boussaboun
0
Zaterdag 6 juni 2009 om 14:46 uur

janusz

Beste mensen.

Wat lees ik hier toch veel onzin berichten, Hadouir absoluut gelul, Luicks wil wachten wat Koeman met m wil. Koevermans is wel degelijk in de picture, enne Marcellino je dacht toch niet dat ze een maand niets doen, de doelman is min of meer bekend is erwin Mulder maar hij is nog met toernooi bezig, ze hebben met de eerste training meerdere versterkingen dat is zeker.
0
Vrijdag 5 juni 2009 om 15:05 uur

R ichard

eg niet schreef:

Dat zou eg een grote fout zijn van ADO dat geloof ik nooit
Is toch nog steeds 2e doelman van oranje...
0
Dinsdag 2 juni 2009 om 15:11 uur

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Keeper Ramos aangeboden aan ADO
PSV heeft keeper Cassio Ramos te huur aangeboden bij onder andere ADO Den Haag, Sparta en VVV-Venlo. ADO aast ook op Feyenoord-doelman Erwin Mulder.
Lees het nieuwsbericht
0
Vrijdag 29 mei 2009 om 08:03 uur

Rond(je)

Taki schreef:

En andere namen dan? Koevermans geloof ik niet. Ik lees al weer dat Wetzel in Suriname blijft voor z`n vakantie. En dat hij dan z`n telefoon wat meer uit gaat zetten. En ik maar denken dat hij het druk gaat krijgen met de mogelijke versterkingen.
Door sterke balcirculatie Onverschrokken Natio ‘borstelt’ ADO Den Haag (2-1)

Paramaribo - Twee doelpunten, een ontredderde ADO Den Haag, tegen de muur van de lobby van het AK-stadion leunende ADO-officials.

In hun omgeving kon je een speld horen vallen, terwijl South South West de after party reeds had ingezet en het oorverdovend geluid doordrong tot de catacomben van het stadion en de persruimte. Een onbeschrijfelijk ongeloof was op de gezichten van de ADO-delegatie af te lezen. Nadat de kersverse Surinaamse kampioen WBC de Nederlandse ere-divisie club enkele dagen eerder uit de Surinaamse keuken had laten proeven (1-1), maakte Natio het werk gisteravond af met 2-1.

Giovanni Drenthe (niet te zien op de foto) krulde de bal uit een vrije trap buiten bereik van de ADO Den Haag doelman, een vrije trap van internationale klasse.-.

Dit was zichtbaar een herademing voor het thuisfront dat na lange tijd weer trots als een pauw, napret had. De waardigheid van het Surinaamse voetbal was terugverdiend, terwijl het vuur van ADO Den Haag dat vooral in de tweede helft oplaaide werd gedoofd. Elf technisch atletische Surinaamse voetballers hebben een positiespel gedemonstreerd dat lange tijd niet in deze mate is gezien.

De presentatie bracht het publiek in vervoering en alles wees erop dat de zege er in de eerste helft aan het aankomen was. Reeds na achttien minuten was het raak. Rinaldo Lupson maakte de laatste verdediger tot zijn vriendje en dit kon zijn belager niet aanzien. Hij pakte Lupson vast en Antolo Pinas wees onverbiddelijk naar de witte stip. Marlon Felter maakte geen fout (1-0). De druk op ADO Den Haag werd opgevoerd en kort na de openingstreffer werd in het strafschopgebied een aanslag gepleegd op de benen van Giovanni Drenthe, die voor deze gelegenheid gehaald is in de selectie. Felter schoot hard over de grond naast. “Ik heb het in de uiterste hoek willen plaatsen maar de bal miste hoogte. Gewoonlijk schiet ik strafschoppen op borsthoogte.” In de 35ste minuut krulde Giovanni Drenthe de bal uit een vrije trap via de paal (2-0).

Hoe meer hij de bal achterna ging, hoe meer de bal wegkrulde. Negentien minuten na rust kopte Timothy Derijck in zonder gehinderd te worden (1-2). Krim Soltani van ADO Den Haag, kreeg na 30 minuten in de tweede helft zijn tweede gele kaart en mocht gaan douchen. Suriname ontworstelde zich aan de druk door op de counters te spelen. In die fase van de strijd zijn scoringskansen geschapen. ADO was tot wanhoop gedreven, want ook voor de gevaarlijke luchtaanvallen hadden Felter en zijn mannen een afweergeschut in stelling gebracht.

Niet zonder reden maakte ADO-trainer Remon Addevelt, na aflloop op de persconferentie de Surinaamse selectie een compliment. Er is een goede balcirculatie gedemonstreerd en technisch is er prima gepresteerd. ADO-aanvoerder Danny Buis: “Ze hebben met passie gespeeld”. SVB-coach Wensley Bundel voerde enkele spelers die naar Nederland waren meegenomen af en bracht nieuwe erbij. Eén van de nieuwe spelers - Drenthe - maakte het tweede doelpunt. Na afloop zijn er door vertegenwoordigers van ADO, SLM en SVB geschenken uitgewisseld. Erwin de Vries stelde een schilderij beschikbaar voor de winnaar.-
0
Maandag 25 mei 2009 om 13:32 uur

Rond(je)

Club Achter de Duinen schreef:

ADO verliest slotduel Suriname
ADO Den Haag heeft de trip naar Suriname met een nederlaag afgesloten. Tegen het nationale elftal verloor de residentieclub met 2-1.

Natio wint van ADO Den Haag

De nationale voetbalselectie van Suriname heeft gisteravond de
oefeninterland tegen de Eredivisieclub ADO Den Haag met 2-1
gewonnen.
De ruststand was 2-0.
In een toch ruwe wedstrijd waren onze jongens de betere tegen de Hagenaars.
De doelpunten van Suriname kwamen van Marlon Felter en Giovanni Drenthe die zijn
debuut maakte.
Halverwege de eerste helft werd Rinaldo Lupson neergetrokken in het
strafschopgebied. Arbiter Antonius ‘Antolo’ Pinas floot
onverbiddelijk voor een penalty, die feilloos werd ingeschoten
langs ADO-doelman Gino Cotino door aanvoerder Marlon Felter.
Cotino is van Surinaamse afkomst.
Nauwelijks enkele minuten hierna kreeg Suriname weer een penalty. Deze keer werd Giovanni Drenthe neergehaald in het strafschopgebied, ietwat lichtjes,

het doel uit een corner. Hierna kreeg ADO nog meer kansen, maar
steeds stond doelman Andre Zebeda op zijn plaats.

De stand bleef 2-1 tot het laatste fluitsignaal.
ADO Den Haag heeft de Suriname tour zonder winst afgesloten.
Vrijdagavond hield de Surinaamse kampioen WBC de Hagenaren op
1-1.
ADO blijft nog een tijdje in Suriname.
Ze vertrekt op 29 mei terug naar Nederland.
0
Maandag 25 mei 2009 om 09:31 uur

piet

Feyenoord zou overwegen Nicky Hofs te ruilen voor Vitesse-doelman Piet Velthuizen. Beide clubs hebben weinig geld te besteden en daarom teruggrijpen naar ouderwetse ruilhandel.

Feyenoorder Hofs wordt dit seizoen al verhuurd aan Vitesse en de Arnhemmers willen de middenvelder graag definitief overnemen. Feyenoord is op haar beurt op zoek naar een doelman en zou Piet Velthuizen graag naar Rotterdam zien komen, zo weet RTV Rijnmond. Feyenoord zou verder doelman Erwin Mulder, dit seizoen onder de lat bij Excelsior, graag willen verhuren aan Vitesse.

Marc van Hintum, technisch directeur bij Vitesse, ontkent dat over een dergelijke constructie wordt nagedacht. Van Hintum bevestigde wel dat Vitesse Hofs definitief wil overnemen, maar ontkende dat een ruil met Velthuizen in de maak is.
0
Maandag 25 mei 2009 om 05:12 uur

ADO Den Haag in Suriname (deel 3)

Op vrijdag was het een relatief rustige dag, want ’s avonds stond de eerste wedstrijd tijdens de Suriname-trip op het programma. In het André Kamperveen-stadion speelde ADO Den Haag tegen WBC. Zondag volgt op dezelfde locatie het duel tegen het nationale team.

ADO Den Haag speelde in haar eerste duel met 1-1 gelijk tegen de kersverse kampioen Walking Boyz Compagny (WBC). Bij rust hadden de Hagenaars nog met 0-1 de leiding.

De twee teams stellen zich voor aan het talrijke publiek

ADO Den Haag is bezig aan de warming-up

De aftrap van de wedstrijd werd gedaan door SLM-commercieel directeur Clyde Cairo en SVB-voorzitter Louis Giskus. ADO Den Haag kwam al na twee minuten spelen aan de leiding door een treffer van een speler met Surinaamse roots: Berry Powel. Hij scoorde uit een vrije trap.

support

Aan gebrek aan support heeft het voor WBC niet gelegen, omdat het publiek massaal was opgekomen om de kampioen aan te moedigen. Na het doelpunt ging WBC dan ook op zoek naar de gelijkmaker. Het creëerde enkele goede kansen. De eerste mogelijkheid was voor Sergio Aroepa, goed diep gestuurd door Sandvliet, maar ADO-doelman Robert Zwinkels kwam er tussen.

Sandvliet kwam daarna centimeters te kort om de gelijkmaker te scoren. Hij probeerde het daarna van buiten het strafschopgebied, maar zijn inzet werd tot hoekschop verwerkt door Zwinkels. Aroepa moest zich in de eerste helft laten vervangen door Lionel Carolus, nadat hij fors was aangepakt door Pascal Bosschaart.

roots

Na rust kregen de resterende spelers van ADO Den Haag met Surinaamse roots speelminuten van coach Raymond Atteveld. Reserve doelman Gino Coutinho was de eerste die het veld mocht opkomen. Halverwege de tweede helft kwam Leroy Resodihardjo binnen de lijnen.

Daarvoor had Regillio Kemper het Surinaamse publiek al laten juichen nadat hij op aangeven van Carolus de gelijkmaker had gescoord (1-1). Daarna kreeg WBC nog diverse kansen om de leiding te nemen, maar het kon doelman Coutinho niet verslaan.

Gevaarlijk moment voor het doel van Robert Zwinkels

Na de wedstrijd gaven de coaches van de twee ploegen tijdens de persconferentie aan tevreden te zijn over de wedstrijd. Volgens Raymond Atteveld was het een nieuwe ervaring voor zijn jongens, omdat ze door de warmte en de vochtigheidsgraad moesten leren temporiseren. ‘Dat is in de eerste helft aardig gelukt, maar de tank was in de tweede helft leeg geraakt’, zo omschreef Atteveld het. Ook liet Atteveld weten, dat hij in de rust noodgedwongen drie wissels moest plegen. Twee Haagse spelers waren door het weer duizelig geworden.