Tag: scheidsrechter

Pagina 96

Prutser 070

Deze straf is echt een schande en ik was er al bang voor dat het niks zou voorstellen. Een boete van 10.000 euro is niks en dan nog durven te zeggen dat ze zwaar gestraft zijn maar het met tegenzin accepteren.

Ik hoor ze alleen maar zeiken dat ze al 1-0 voor stonden maar dat was ook al onterecht AZ was de betere ploeg en kreeg een 100% strafschop niet van de scheidsrechter.
0
Woensdag 28 december 2011 om 13:58 uur

BLEISWIJK-1

`Rode` Leeuwin accepteert drie wedstrijden schorsing
19/12/2011 17:18

Ramon Leeuwin gaat akkoord met een schorsing van vier duels, waarvan één voorwaardelijk. De verdediger van ADO Den Haag kreeg in het duel met Ajax van afgelopen zondag al na tien minuten de rode kaart.

Leeuwin accepteerde het schikkingsvoorstel dat de aanklager betaald voetbal hem deed. Voor de verdediger was het duel met de Amsterdammers van korte duur nadat hij een veel te forse charge uitvoerde op de benen van Christian Eriksen. Scheidsrechter Kevin Blom kende geen twijfel en trok direct de rode kaart. Met tien man verloor de Haagse ploeg met 4-0 bij Ajax.

Leeuwin moet door de schorsing de competitiewedstrijden tegen Roda JC (thuis), NEC (uit) en AZ (thuis) aan zich voorbij laten gaan. Tegen FC Utrecht, een uitwedstrijd op 12 februari, is Leeuwin weer beschikbaar.
0
Maandag 19 december 2011 om 18:50 uur

Tommy

Rome schreef:

Ook gewoon zo zonde daar we de eerste 10 minuten echt best aardig balde.. Hopen op een klein wondertje..

Ik wil ook niet het excuus gebruiken straks van.. Ja, we speelde 80 minuten met 10 man.
dat is toch ook geen excuus is gewoon waar.
ik snap die leeuwin ook niet wat een domme actie.
Alleen die blom moet ook altijd precies zn boekkie volgen maakt wedstrijden kapot om hogerop te komen.
Lul van een scheidsrechter.

Idd bij andere wedstrijden met andere scheidsrechters wordt er anders gereageerd is gewoon waar.

zat vanmorgen engels voetbal te kijken en daar wordt niet zo wijvig gefloten als hier
0
Zondag 18 december 2011 om 13:16 uur

pmc

Ik heb zo`n vreemd gevoel dat aja gaat winnen en dat de scheidsrechter daat schuld aan is aja nu als op 11 punten achterstand........................
0
Woensdag 14 december 2011 om 18:29 uur

Kees

Vrijwel exact vier jaar geleden in de Juup tegen MVV thuis.

Datum: Vrijdag 7 december 2007
Tijd: 200 uur
Locatie: Aad Mansveld Stadion
Scheidsrechter: Luinge
Toeschouwers: 3.883
Man van de wedstrijd: Daryl Janmaat
Bijzonderheden: Wedstrijd na 79 minuten gestaak vanwege stroomuitval. De tussenstand van 0-3 is als eindstand bepaald.
0
Zaterdag 10 december 2011 om 18:16 uur

pmc

AZ - ADO Den Haag (14.30 uur). Scheidsrechter: Gözübüyük. Assistent-scheidsrechters: Langkamp en Buijk. Vierde official: Higler
0
Dinsdag 1 november 2011 om 17:56 uur

ado-kenner

eindelijk de samenvatting weer gezien en i kon het goed zien wat een zwabber die scheidsrechter. Die 2de penalty had hij niet moeten geven want dat gebeurt 500 keer in een wedstrijd en hij heeft ons nog steeds niet die 2 penalty`s gegeven dus hij kan m`nn voet dadelijk tegen zijn kont krijgen die nijhuijs ,.
0
Zaterdag 29 oktober 2011 om 23:10 uur

ado-kenner

ADOsavlevic schreef:

We spelen fantstisch voetbal. krijgen grote kansen. Maar als je een John verhoek voorin hebt lopen ga je nooit makkelijk een wedstrijd winnen. Hij verliest 90% van de ballen die hij krijgt onnodig. Schiet 1 van de 10 kansen in het doel.
Daarnaast is supusepa een speler die eigenhandig een wedstrijd in het voordeel van de tegensander beslist. heeft tien keer zijn man binnendoor laten komen.
CONCLUSIE. 1. Vervang supusepa door leeuwin. 2. vervang John verhoek door van Duinen. Dan halen we makkelijk eurpees voetbal
pf de scheidsrechter krijgt ballen en geeft ons onze 2 strafschoppen die hij vergat te geven.
0
Zaterdag 29 oktober 2011 om 22:13 uur

ado-kenner

<FCDH> schreef:

Immers net na de wedstrijd we waren 10 klassen beter dan hun maar zij maken er 4 en wij staan met lege handen
ja, maar een scheidsrechter die durft om die 2 penalty`s gewoon te geven dan hadden we verdiend voor gestaan. Je kan wel de beste zijn maar als het aan de scheidsrechter ligt dan maakt dat niet uit.
0
Zaterdag 29 oktober 2011 om 21:44 uur

ado-kenner

Conclusie ze kunnen elke wedstrijd aardig mee spelen maar ze missen een echte killer voorin
en een scheidsrechter die durft voor beide teams te fluiten. want als we die 2 penalty;s hadden gehad hadden we gewonnen. maar het is altijd tegen heereveen uit dat we de penalty`s niet krijgen en hun juist wel.