Pagina 973

supporter

PSV thuis langs ADO Den Haag
Geschreven door Pieter Hanson op zaterdag, 30 december om 21:26

PSV gaat met een uitstekend gevoel de winterstop in. De Eindhovenaren wonnen vanavond in eigen huis met 2-1 van ADO Den Haag en boekten daarmee de zeventiende competitiezege van dit seizoen.

In het eigen Phillips-Stadion ging het voor PSV vanavond moeizamer dan verwacht. De manschappen van trainer Ronald Koeman maakten het zichzelf lastig door het enorme veldoverwicht in slechts twee doelpunten tot uitdrukking te brengen.

Zoals gewoonlijk kwam PSV wel op een solide 2-0 voorsprong. Patrick Kluivert zorgde in de 33e minuut met zijn tweede competitietreffer van dit seizoen voor het eerste Eindhovense doelpunt. De aanvaller ving een afstandsschot van Alex op en tilde de bal op vrije wijze over ADO-goalie Robert Zwinkels.

Kort na rust leek PSV de wedstrijd in het slot te gooien. Jefferson Farfan liet het vijandelijke net in de 48e minuut bollen en zorgde daarmee voor de 2-0. In plaats van verder weg te lopen liet de thuisploeg de gasten uit Den Haag echter terugkomen in de wedstrijd.

In de 78e minuut kwam de verrassende aansluitingstreffer op het scorebord. Wesley Verhoek produceerde de 2-1 en zorgde daarmee voor een spannende slotfase, waarin ADO nog wel langszij probeerde te komen, maar de aanvallende stootkracht ontbeerde.

.
bron: AD
0
Zaterdag 30 december 2006 om 23:36 uur

supporter

Daardoor wist PSV wederom een competitieduel te winnen en lijkt de titelstrijd halverwege het seizoen al beslist. De Eindhovenaren toonden zich de eerste maanden van dit voetbalseizoen ongenaakbaar en staan met de jaarwisseling een straatlengte voor op de concurrentie.

psv wil deze allebei verhuren.
Ik denk ook al zijn deze jongens nog jong dat zeker aisatti een versterking is op het middenveld

elia

wat meer controle op het middenveld, twee jongens die prima kunnen bijsluiten bij de vries (de enige spits waar alex bang van wordt) en elia die er een paar keer overheen gaat. de zuid-amerikaantjes van psv kijken allemaal uit naar een reisje naar het warme thuisland, zijn er niet meer helemaal bij ...

laat maar komen die punten!
0
Vrijdag 29 december 2006 om 21:29 uur

Undertaker

DEN HAAG - Na Richard Knopper mist ook Tininho de uitwedstrijd van zaterdagavond tegen PSV.

De Braziliaan viel uit in de wedstrijd tegen RKC Waalwijk met een kuitblessure en is nog niet fit voor de wedstrijd. Het meespelen van Michael Mols is ook nog onzeker. De aanvaller kampt nog met pijnlijke ribben.