Pagina 98
Volgende pagina

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Waarom Kalezic voor Coremans kiest
Tim Coremans kreeg in de wedstrijd tegen Willem II verrassend de voorkeur boven Kilian Nikiema.
Lees het nieuwsbericht
0
Zaterdag 9 december 2023 om 00:59 uur

Sprinkhaan070

Edwin Post schreef:

Met inzet kan je kampioen worden in deze waardeloze competitie. Op een haar na win je deze wedstrijd maar door die idiote regels verspeel je 2 punten. 7 minuten erbij en ik zie wedstrijden die meer als 10 minuten erbij krijgen. Vroeger was alles beter en dat is in veel gevallen niet zo maar al die veranderingen in het voetbal zijn onzinnig er ging toch niks boven je lekker ergeren aan tijdrekken en dan gewoon na 90 minuten fluit de scheidsrechter af.Nu krijgt de ene wedstrijd er 3 minuten bij en de andere 9 met precies dezelfde en soms nog meer onderbrekingen. Maar goed 2 punten verloren tegen een matige tegenstander is doodzonde en het kwaliteit verschil zie ook al helemaal niet want het is allemaal zeer matig in die kkd. Op naar de volgende topper in de lachwekkende kkd.
Jij zag weinig kwaliteitsverschil? Dan hebben wij allebei naar een andere wedstrijd gekeken. De 2e helft was Willem II veel sterker en voetbalde sowieso veel makkelijker als wij. We hebben een keer redelijk goed verdedigd maar dat mag ook wel met 7 verdedigers in de 2e helft.
0
Zaterdag 9 december 2023 om 00:47 uur

Bijzonder eerbetoon kort voor doelpunt
Tijdens de wedstrijd tegen Willem II werd Patrick van der Heiden op bijzondere wijze herdacht.
1
Zaterdag 9 december 2023 om 00:27 uur

Kalezic: in tweede helft nagelaten te voetballen
Darije Kalezic had tegen het eind van het duel met Willem II het gevoel dat ADO de wedstrijd niet meer zou weggeven.

Sprinkhaan070 schreef:

Ja mag ook wel als je zo verdedigend speelt. Zij waren veel en veel beter aan de bal. Je staat al met 5 verdedigers en dan breng je Asante en Siereveld ook nog eens in. Waarom niet Ideho voor van Mieghem? Die was in de 30e minuut al rijp voor een wissel.

Ik hoop echt dat die Ché er ook weer snel is. Ondanks dat Absalem hard werkt is die jongen echt hoogstens Top Oss waardig.

Willem II had 15 schoten OP doel en 7 hoekschoppen. Wij hadden 6 schoten op doel en 2 hoekschoppen.
Dat zei ik richting einde van de wedstrijd ook al. Breng Ideho en Sellouki voor Van Mieghem en Vd Sande.
Wij Nederlanders kunnen niet messcherp verdedigen en gevaarlijke, aanvallende impulsen zorgen dat de tegenstander niet met 10 man vol druk op je eigen helft kunnen geven.
We willen toch naar de ED? Deze dommigheden kunnen dan echt niet. Daarbij is deze selectie ook niet ED-waardig. En toch heb ik genoten van de geleverde strijd vanavond. Willem2 heeft een kwalitatief iets betere, maar vooral bredere selectie. En juist die breedte zorgt dat ze elkaar scherp houden
0
Vrijdag 8 december 2023 om 22:54 uur

Eeuwig Den Haag

En kunnen we stoppen met om Sacha vragen. Dat is echt NIET om aan te zien. Noem 1 ding wat hij toevoegt in zo een wedstrijd? Staat ff zijn teamgenoot te dekken bij de tegengoal, om nog niet over zijn balcontacten te praten
0
Vrijdag 8 december 2023 om 22:49 uur

purnie&pino schreef:

Snap gewoon echt niet waarom Ideho niet werd gebracht. Dan heb je tenminste nog snelheid voorin om op de counter gevaarlijk te worden
Exact dezelfde fouten (Veerman en Van mieghem voorin laten, die allebei geen oorlog maken en ook in balbezit niet op de counter gevaarlijk worden) als eerdere wedstrijden waar we het laatste minuut weggeven. Je vraagt er simpelweg om. kalezic leert niet van zijn fouten. En we hebben een ervaren elftal zonder ervaring (ja, je leest het goed). Geen team die weet hoe je een wedstrijd beslist of over de streep trekt.

Dit team kan maar 1 ding, in de achtervolging.
0
Vrijdag 8 december 2023 om 22:44 uur

R.E.

Geen enkele speler die de bal even vast kan houden en de verdediging rust kan geven. Elke speler, van Veerman tot Absalem, levert de bal meteen weer in. En als er dan ook weer twee tegenstanders vrijgelaten worden bij een voorzet die je van een kilometer aan ziet komen, dan kun je zo'n wedstrijd nooit winnen.
1
Vrijdag 8 december 2023 om 22:02 uur

grijze gek

malle eppie schreef:

Gelukkig toch nog wat vakken uitverkocht nu, koop gvd een kaartje !!!!
Nee, lekker thuis, voorbeschouwing kijken, erbij en aub vandaag geen jingle bells zingen......misschien bij 4-0 ofzo